Heeft u een deskundige loodgieter nodig? 

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden.

Onze loodgieters houden zich bezig met het installeren van waterleidingen voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken, voor sanitair, CV-installaties en rioleringen. Wij zorgen ervoor dat de leidingen, apparaten en installaties correct geïnstalleerd worden. Verder kunnen wij onder andere:

  • Lekkages repareren
  • Ontstoppen
  • Stijgleidingen aanleggen

Wilt u uw woning of pand op afstand bedienen?

Domotica of ‘huis’automatisering, staat voor de het samenvoegen van techniek en diensten, om zo een betere kwaliteit van wonen en leven te realiseren. Bij Domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning of bedrijfspand, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de locatie toe.

Voorbeelden van systemen die bediend kunnen worden middels het Domotica concept zijn verwarming, verlichting en airconditioning, maar ook beveiligingssystemen en camerabewaking kunnen zo centraal bediend worden.

Op het gebied van Domotica is veel mogelijk, van een ‘eenvoudig’ thuisbioscoop-systeem tot de complete controle over uw huis vanuit een centraal punt of op afstand met uw tablet of smartphone.

Wilt u ook op afstand uw energie gebruik zo efficiënt mogelijk beheren, uw huis in de gaten kunnen houden via uw camerasysteem of uw lichten kunnen bedienen? Neem dan contact op met Rokaltech voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken die  voor uw woning of bedrijfslocatie van toepassing zijn.